Denne nettleseren er utdatert.

For den beste opplevelsen av denne siden (og alle andre sider på nettet) anbefaler vi nyere og moderne nettlesere. Her er noen eksempler:

Heading

Heading

This is some text inside of a div block.

I sin satsing  på innovasjon så Samferdselsdivisjonen i Troms og Finnmark Fylkeskommune (TFFK)  at det var utfordrende og ressurskrevende å håndtere innkommende ideer. Det  var ikke noe system for innmelding, ingen struktur for hvordan ideene skulle  håndteres, og utfordringer knyttet til å sikre framdrift.

Sammen  utviklet vi Innovasjonsløypa. Dette er en struktur som er utarbeidet for å  svare på de nevnte utfordringene, sikre kommunikasjon med idehaver og samtidig  sikre at prosessene er effektive.

Vi har lagt  ved en presentasjon av de grunnleggende prinsippene knyttet til  innovasjonsløypa, en kort presentasjon av de ulike stegene og konseptnotatmalen  som TFFK har utviklet.

Vi har i tillegg  satt opp et digitalt idehåndteringsverktøy basert på innovasjonsløypa som  muliggjør automatisk epostutsending, effektiv oppgavefordeling, oversikt over  framdrift og porteføljestyring. Verktøyet er satt opp i clickup (www.clickup.com) som er et enkelt og  rimelig prosjektstyringsverktøy.

Logg inn

Du må logge inn for å få tilgang til all informasjon på denne plattformen.
Logg inn
Har du glemt passordet? Tilbakestill passord her.
Har du ikke opprettet konto? Vennligst registrer deg her
Topp! Sender deg til plattformen.
Nei, her skjedde det noe feil.

Last ned

Du kan laste ned det vi har utviklet på dette området her. Bruk det fritt, tilpass det gjerne og send oss gjerne en mail hvis du bruker det med kopi eller beskrivelse av de endringene du har gjort - så kan vi dele også det med andre.